Gastronomi

Restaurangen som byggdes 1824 i timmer, ligger idylliskt vid torget, mitt i Norberg. På bottenvåningen finns matsalen med plats för hundra personer. Vi arrangerar lunch och middagar för större och mindre sällskap. De flesta helgdagar dukar vi även upp ett smörgåsbord. Restaurangen har fullständiga rättigheter och i vår vinkällare finns alltid ett stort urval av kvalitetsviner. Intill ligger ”kuskrummet” med väggmålningar i dalastil, lämplig för mindre sällskap.

På övre planet finns en stor festsal med plats upp till 150 personer samt en trevlig salong med plats för mindre bröllop, begravningar etc. På övre planet finns även en bar och här kan vi även arrangera disco och dans.

Värdshuslunch

I restaurangen kan ni njuta av en härlig värdshuslunch måndag-fredag, 11.45-14.00. Ni sitter vid dukat bord och blir serverad mat och kaffe. Sallad hämtar man själv vid den stora salladsbuffén. Välkommen!

 

Läs mer

Dagens lunch

Dagens rätt serveras i pub Port Arthur. Måndag-fredag 10.45-14.45. Det är alltid genuint lagad husmanskost.

Vi anordnar även temakvällar. Varje onsdagkväll står vår populära tacobuffè uppdukad. Emellanåt har vi även en uppskattad italiensk buffè, tillagad av italienaren själv, Gennaro.

Läs mer

À la carte

Värdshusets kök är ett väl inarbetat koncept med klassiska, vällagade rätter på menyn. A la carte menyn finns tillgänglig så länge köket har öppet, dock under viss begränsning då vårat smörgåsbord står uppdukat.

 

Läs mer

Comments are closed.