Morsdag 27/5 – 2018 18 april, 2018

Fira mor på morsdag hos oss!

Söndagen den 27/5 kl 13 slår vi upp portarna.

Traditionellt, stort smörgåsbord med sillar, laxar, skinkor, pastejer mm

Även dessertbord med kaffe

290kr/person

Välkommen med din bokning, 0223-20940

Öppettider 16 april, 2018

Restaurangen har öppet endast lunch 30/4, Port Arthur har öppet även kväll

1/5 Endast restaurangen öppet, 12.00-18.00

10/5 Endast restaurangen öppet, 12.00-18.00

Ordinarie öppettider:

Receptionen:

Måndag-Fredag        06.30-21.00

Lördag-Söndag         08.00-18.00

Restaurangen:

Måndag-Torsdag      11.45-14.00  /  17.00-21.00

Fredag                         11.45-14.00  /  18.00-21.00

Lördag-Söndag         12.00-18.00

Port Arthur:

Måndag                       10.45-15.00

Tisdag                          10.45-21.00

Onsdag                         10.45-01.00

Torsdag                        10.45-21.00

Fredag                          10.45-01.00

Lördag                          15.00-01.00

Italiensk buffe 16 april, 2018

27/4 har vi Italiensk buffé på Port Arthur

Start kl 19.00

Boka bord, 0223-20943

Benvenuto!

Italiensk buffe 16 mars, 2018

Nu kör vi igen!

23/3 har vi Italiensk buffé på Port Arthur

Start kl 19.00

Boka bord, 0223-20943

Benvenuto!

Bilder från smörgås/påskbordet 12 mars, 2018

Påskbord! 12 mars, 2018

Vi startar på långfredagen och fortsätter till annandag påsk!

Stort påskbord med sillar, laxar, skinkor, rostbiff mm

Från varmköket finns prinskorvar, köttbullar, spjäll, Janssons Frestelse mm

Vi har även dessertbord samt kaffe för de som vill ha!

Står uppdukat mellan kl 13-17.00

260kr/person. Barn 10kr/år tom 12år

Välkommen med er bokning, 0223-20940

 

Italiensk buffé 13 februari, 2018

Succén fortsätter. Italiensk buffé fredag den 2 mars kl 19.

Beställ bord på tel. 0223/20940 el. 0223/20943

Välkomna!

Meny i restaurangen 06 februari, 2018

Nu till Engelbrektshelgen, 9-11 februari, kör vi en specialmeny i restaurangen, välkomna!

Lördag, smörgåsbord fr kl 12-16.00

Söndag, smörgåsbord fr kl 12-16.30

Engelbrektsmeny

Försmak

Lime o chilimarinerade kräftstjärtar på Bruschetta                                                      85:-

Bergslagstoast- Rökt viltkött och rödlök i krämig blandning                                       78:-

 Varmrätter

Smörstekt Gösfile med vitvinssås, bacon och pepparrot. Potatispure.                        195:-

Engelbrektspanna- Vår egen klassiker med stekt Oxfilé i härlig ädelostsås                                      225:-

Ryggbiff med bearnaise, pommes frites och tomatsallad                                                                 175:-

Husets burgare med syrad rödlök, Briochebröd, Tryffelmajonnäs, pommes              150:-

Eftersmak

Tartuffe Limoncello- Italiensk citronglassbakelse                                                      70:-

Vaniljglass med varm hjortonsylt                                                                               95:-

Glass med chokladsås                                                                                                45:-

 

Kvällserbjudande

Norsk fjordlax med klassisk Skagenröra

160:-

Dryckestips

Castellblanc, Cava, Torrt, härligt bubbel från Spanien    85:-/320:-

La Vieille Ferm blanc, Rhone, Frankrike                        80:-/320:-

Torrt, vitt vin m hög, frisk syra. Mängder av citrus o tropisk frukt

Bellingham Homestead Shiraz, Paarl, Sydafrika             80:-/320:-

Medelfylligt, rött vin. Plommon, svarta vinbär, peppar

19 januari, 2018

Nu finns det gott om snö i Norberg! Härliga skidspår, alpinbacke (Klackberg) eller varför inte åka lite pulka? Njut av middag eller lunch i restaurangen, ta en fika på Elsa Anderssons konditori

Meny lördag och söndag 6-7januari 05 januari, 2018

6-7 januari har vi följande erbjudande:

Fläskfile med ädelostsås, serveras med klyftpotatis. Går även att få som barnportion.

Vi har inget smörgåsbord denna helg!