Meny i restaurangen06 februari, 2018

Nu till Engelbrektshelgen, 9-11 februari, kör vi en specialmeny i restaurangen, välkomna!

Lördag, smörgåsbord fr kl 12-16.00

Söndag, smörgåsbord fr kl 12-16.30

Engelbrektsmeny

Försmak

Lime o chilimarinerade kräftstjärtar på Bruschetta                                                      85:-

Bergslagstoast- Rökt viltkött och rödlök i krämig blandning                                       78:-

 Varmrätter

Smörstekt Gösfile med vitvinssås, bacon och pepparrot. Potatispure.                        195:-

Engelbrektspanna- Vår egen klassiker med stekt Oxfilé i härlig ädelostsås                                      225:-

Ryggbiff med bearnaise, pommes frites och tomatsallad                                                                 175:-

Husets burgare med syrad rödlök, Briochebröd, Tryffelmajonnäs, pommes              150:-

Eftersmak

Tartuffe Limoncello- Italiensk citronglassbakelse                                                      70:-

Vaniljglass med varm hjortonsylt                                                                               95:-

Glass med chokladsås                                                                                                45:-

 

Kvällserbjudande

Norsk fjordlax med klassisk Skagenröra

160:-

Dryckestips

Castellblanc, Cava, Torrt, härligt bubbel från Spanien    85:-/320:-

La Vieille Ferm blanc, Rhone, Frankrike                        80:-/320:-

Torrt, vitt vin m hög, frisk syra. Mängder av citrus o tropisk frukt

Bellingham Homestead Shiraz, Paarl, Sydafrika             80:-/320:-

Medelfylligt, rött vin. Plommon, svarta vinbär, peppar